Diagnose og overvågning

Inden for de seneste år har flere og flere virksomheder efterspurgt løsninger til diagnose og tilstandsovervågning af maskiner, maskinanlæg og procesanlæg. De fleste automationsløsninger er udstyret med et SCADA- og HMI-system, der betjener og overvåger maskinen eller anlægget, men systemerne kan også bruges til at opsamle data med henblik på at registrere, dokumentere og analysere.


Diagnose og overvågning af mobile arbejdsmaskiner 

Pagaard Automation har udviklet et diagnosticeringssoftware, der overvåger alle ind- og udgange i en PLC-styring. Det gør det meget hurtigere at fejlfinde, og løsningen er særdeles velegnet til global service af mobile arbejdsmaskiner, som f.eks. entreprenørmaskiner, landbrugs- og skovbrugsmaskiner.  Diagnosticeringssoftwaren kan også anvendes til at logge driftsdata, der kan overføres til et USB-stik.

dv


Dataindsamling

Hos Pagaard Automation kan vi hjælpe med at logge og indsamle de data, der skal bruges til dokumentation og analyse. Vi kan levere de ønskede data i en fil til videre bearbejdning, eller vi kan programmere et SCADA- og HMI-system, så de logger og viser de data og alarmer, som brugeren ønsker. Ved hjælp af SCADA- og HMI-systemerne er det muligt at gøre brugerne mere selvhjulpne, så de selv kan identificere og udbedre fejl.