PLC programmering

PLC står for “Programmerbar Logik Controller” og er hjørnestenen i moderne styringer og automationsløsninger. En controller er en lille digital computer med et indbygget operativsystem, som er optimeret til at håndtere et stort antal opgaver på faste tidspunkter. 

Den programmerede PLC kan sammenflettes med et væld af forskellige styrings- og målekomponenter, f.eks. decentrale I/O-moduler, sensorer, relæer og komponenter til diagnose og service. Med en systematisk opbygget og godt programmeret PLC erstattes en stor styretavle fyldt med relæer og timere.


Ordentlig PLC-programmering betaler sig

Ordentlig PLC-programmering kræver faglig ekspertise, men det sparer til gengæld både tid, penge og frustrationer i det lange løb. Pagaard Automation er eksperter i PLC- programmering og udvikler PLC-styring til alle typer maskiner i industrien. Vi er også eksperter i SRO/SCADA, HMI/MMI, OP/visualisering samt andre industrielle softwareløsninger.

Udvikling af gode PLC-styringer kræver en tæt sparring med kunden og en forståelse for de sammenhænge, som PLC-softwaren skal virke i. Dette kræver først og fremmest erfarne medarbejdere, som kan stille de rigtige spørgsmål og forstå de ønsker og behov, kunden har.

Med udgangspunkt i vores store erfaring med integration til PLC-systemer og opbygning af kundespecifikke løsninger, har vi udviklet flere individuelle løsninger til industrien. 

> Se nøglefærdige automationsløsninger

fv